Felhasználási feltételek

KÉRJÜK, HOGY A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL A FELTÉTELEKET

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a felhasználási feltételt, mielőtt a webhelyet vagy a webhelyen elérhető szolgáltatásokat használná. Ha meglátogatja vagy használja az oldalt, vagy vásárlást tesz közzé a webhelyről, megerősíti az ezen oldal feltételeinek elfogadását. Ha meglátogatja a webhelyet, vagy megtekinti az oldalon található bármely tartalmat és / vagy vásárlást a webhelyen, akkor Ön kijelenti és garantálja, hogy elolvasta, megértette, jogi képessége van, és vállalja, hogy jogilag kötelezik ezeket a feltételeket. Ha nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, ne használja a webhelyet.

Ezek a kifejezések magukban foglalják a GT Tower International által kizárólag a weboldalon keresztül értékesített termékeket mycholesterol-levels.com . A fenti feltételektől való bármely eltérést a GT Tower International visszaigazolja. Minden egyéb feltétel kizárva. Bármely felhasználó, aki bevezeti és használja a bolt szolgáltatásait, beleegyezik abba, és beleegyezik abba, hogy betartja az itt meghatározott feltételeket, kivétel nélkül. Ha valaki nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, tartózkodnia kell attól, hogy a bolt szolgáltatásait és az ezzel kapcsolatos bármilyen tranzakciót használja-e. A megrendelés elküldése magában foglalja ezen feltételek elfogadását & feltételeit és feltételeit.

RENDELÉSEK

A megrendeléseket az interneten keresztül kell eljuttatni a vonatkozó megrendelőlap kitöltésével, amely megtalálható a következő címen: mycholesterol-levels.com . Megrendelésünket a GT Tower International megerősítő e-mailje kapja. A rendelési adatok a felhasználó képernyőjén a megrendelés befejezése után érhetők el, és e-mailben a felhasználó által regisztrált e-mail kommunikációra küldik.

ÁRAK ÉS TÁMOGATÁSOK

Az oldalon belüli árak véglegesek. Egy folyamatos promóció esetén ügyfeleinknek lehetőségük lesz arra, hogy kedvezményt kapjanak a promóciós termék árán. A termékek árai előzetes értesítés nélkül változhatnak. A vásárlókat a termék ára, amely a vásárlás pillanatában aktuális volt.

MISSIONS / SHIPPING TERMS

A termékeket futárral küldjük el a Megrendelőlapon megjelölt címre. A fizetési mód COD (készpénzes szállítás) vagy DHL szállítás. A hajózás naponta, kivéve a hétvégéket és az ünnepeket.

visszatérítések

Visszatérítési vagy lemondási kérelmeket küld

telefon: (+48) 51 453 61888. A kérelemben az ügyfél megemlíti a követelés okait. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ne fogadjuk el a vevő követelését, ha panaszának okai ésszerűtlennek bizonyulnak. A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, amelyben azt újonnan kapta meg, anélkül, a csomagot, közvetlenül az értékesítés előtt, teljes eredeti csomagolásként megsértették.

A visszaadás elfogadásához meg kell mutatnia annak a személynek a rendelési számát, aki eredetileg megvásárolta a terméket, és amelynek részleteit a rendelési kód tartalmazza. Az ügyfélnek jogában áll a megvásárolt terméket visszajuttatni, és két esetben cserélni más termékre vagy visszatérítésre: 1. Ha cégünk bizonyított hibája (hibás termék vagy termék hibás termékkel rendelkezik), akkor az ügyfélnek a terméket a kézhezvétel napjától számított tíz (10) napon belül visszaküldheti, költség nélkül. 2. Ha az ügyfél döntése a termék visszaküldésére nem a fent említett objektív okok egyikéből ered, a vállalat fenntartja magának a jogot, hogy ne tartsa tiszteletben a követelést. Ha a panasz elfogadott, az ügyfél a kézhezvételtől számított tíz (10) napon belül visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben a szállítási költségeket, valamint a termékek árának bármilyen különbségét az ügyfél viseli. Minden esetben a terméknek az ügyfél által teljesített állapotban kell lennie, teljesnek, sérülés nélkül és eredeti csomagolásában. Ha tíz (10) napon belül nem érkezik vissza, akkor boltunk nem köteles visszatérítést elfogadni. Az Általános Szerződési Feltételeknek való megfelelés és a termék visszaküldésének elfogadása esetén az ügyfél jogosult ugyanolyan értékű vagy visszatérítési termékre. Az ügyfél részére történő visszatérítés a termék kézhezvételétől számított kilencven (90) napon belül befejeződik. Viszont visszatérítés vagy visszatérítés esetén abban az esetben, ha cégünk saját belátása szerint úgy ítéli meg, hogy az ügyfél visszaélésszerűen visszaél, vagy rosszhiszemű cselekményt élvez, jogosult a termék visszaküldésére, még akkor is, ha ezek a feltételek teljesülnek és teljesülnek . Ezek a kifejezések nem érintik a törvény által biztosított fogyasztói jogokat.

AZ ÖN KÖTELEZETTSÉGEIT AZ ÜGYFÉL

Ön felelős a termék kiválasztásáért és alkalmasságáért az Ön céljaira. Az ügyfél nem károsíthatja vagy megpróbálhatja ártani cégünk sértetlenségét, biztonságát és / vagy elérhetőségét.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A vállalat fenntartja magának a jogot a jelen feltételek megváltoztatására vagy frissítésére, de ez a jog nem érinti a megrendelést követően megrendelő által elfogadott hatályos feltételeket. A módosítás vagy megújítás akkor lép hatályba, amikor a változtatás szövegét tájékoztatták. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a weboldal feltételeinek és feltételeinek módosítását.

TERMÉKEK

Az áruház oldalain tárolt termékek kiváló minőségűek és megfelelnek az összes szükséges specifikációnak. Szintén teljes mértékben elemzik a minőséget és a felhasználást. Minden más felhasználásnál vagy alkalmazásnál, amelynél az ajánlott, és az internetes boltunkból készült, az kizárólag az ügyfél felelőssége.