Adatvédelmi irányelvek

Ez az adatvédelmi irányelv a weboldalaink használatával gyűjtött vagy generált (feldolgozott) személyes adatokat írja le. Azt is elmagyarázza, hogyan használják, osztják meg és védik személyes adatait, milyen választási lehetőségei vannak a személyes adataival kapcsolatban, és hogyan tud kapcsolatba lépni velünk.

Személyes adatok gyűjtése

A következő személyes adatok gyűjthetők, tárolhatók és felhasználhatók:

 1. a számítógépre vonatkozó információk, beleértve az IP-címét, a földrajzi helyét, a böngésző típusát és verzióját, valamint az operációs rendszert;
 2. információk a webhely látogatásairól és használatáról, beleértve a beterjesztési forrást, a látogatás időtartamát, az oldalmegtekintéseket és a webhely navigációs útvonalát;
 3. olyan információkat, mint például az Ön e-mail címét, amelyet a weboldalunkra történő regisztráláskor ad meg;
 4. a honlapunkon létrehozott profil létrehozásakor megadott adatok - például neved, profilképed, nemed, születésnapod, kapcsolat állapota, érdeklődés és hobbi, oktatási adatok és foglalkoztatási adatok;
 5. olyan információkat, például nevét és e-mail címét, amelyeket beírtál az e-mailek és / vagy hírlevelek előfizetésének beállításához;
 6. a honlapunkon található szolgáltatások használata során megadott információk;
 7. a honlapunk használata során keletkező információ, beleértve azt is, hogy mikor, milyen gyakran és milyen körülmények között használja azt;
 8. az Ön által vásárolt termékekre, az általad használt szolgáltatásokra vagy a honlapunkon keresztül végrehajtott tranzakciókra vonatkozó információk, beleértve az Ön nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét és a hitelkártya adatait;
 9. a weboldalunkon közzétett információk közzététele az interneten, amely magában foglalja felhasználónevét, profilképeket és bejegyzéseinek tartalmát;
 10. az e-mailben vagy weboldalunkon keresztül küldött értesítésekben szereplő információk, beleértve a kommunikációs tartalmat és a metaadatokat is;
 11. bármely más személyes adatot, amelyet Ön elküld nekünk.

Mielőtt más személy személyes adatait közölné velünk, meg kell szereznie azt a személy beleegyezését mind a személyes adatok nyilvánosságra hozatalához és feldolgozásához, amely összhangban áll ezzel a házirenddel

Személyes adataid használata

A weboldalunkon keresztül benyújtott személyes adatokat a jelen irányelvben vagy a weboldal megfelelő oldalain megadott célokra használjuk fel. Az Ön személyes adatait felhasználhatjuk az alábbiakra:

 1. honlapunk és üzletünk adminisztrációját;
 2. weboldalunk személyre szabása az Ön számára;
 3. lehetővé téve a weboldalunkon elérhető szolgáltatások használatát;
 4. küldje el a honlapunkon keresztül vásárolt árukat;
 5. a honlapunkon keresztül megvásárolt szolgáltatások nyújtása;
 6. számlakivonatokat, fizetési emlékeztetőket küldenek Önnek, és kifizetéseket gyűjthetnek Öntől;
 7. nem marketinges kereskedelmi kommunikációt küld;
 8. küld Önnek e-mail értesítéseket, amelyeket kifejezetten kértek;
 9. elküldjük e-mail hírlevelünket, ha kértük (bármikor tájékoztathat minket, ha már nem igényel hírlevelet);
 10. elküldünk Önnek marketingtevékenységünket, vagy olyan gondosan kiválasztott harmadik felek üzleti tevékenységét, amelyek véleményünk szerint érdeklődnek Öntől, postai úton vagy, ha kifejezetten beleegyeztek ehhez, e-mailben vagy hasonló technológiában (tájékoztasson minket a bármikor, ha már nem igényel marketingkommunikációt);
 11. harmadik felek statisztikai információkkal szolgálnak felhasználóinkról (azonban ezek a harmadik felek nem tudják azonosítani az egyes felhasználókat)
 12. foglalkozunk a weboldalunkhoz kapcsolódó, vagy Önnel kapcsolatos megkeresésekkel és panaszokkal;
 13. a honlapunk biztonságos megőrzése és a csalás megelőzése;
 14. a weboldalunk használatát szabályozó feltételeknek való megfelelés ellenőrzése (beleértve a privát üzenetek megfigyelését a weboldalunkon keresztül küldött privát üzenetküldő szolgáltatáson keresztül); és
 15. egyéb felhasználások.

Ha a weboldalunkon közzétesz személyes adatokat közzétételre, közzé tesszük és egyéb módon felhasználjuk ezeket az információkat a megadott licencünknek megfelelően.

Az Ön adatvédelmi beállításai korlátozhatják az Ön weboldalunkon történő közzétételének korlátozását, és a weboldalon található adatvédelmi szabályok segítségével módosíthatók.

Az Ön kifejezett beleegyezése nélkül nem fogjuk átadni személyes adatait harmadik félnek a harmadik fél közvetlen marketingjére.

Személyes adatok közzététele

Személyes adatait bármely olyan alkalmazottnak, tisztviselőnek, biztosítónak, szakmai tanácsadónak, ügynöknek, beszállítónak vagy alvállalkozónak, akiket e szabályzat céljaira ésszerűen szükségesnek tartunk.

Az Ön személyes adatait a vállalatcsoportunk bármely tagjához (azaz leányvállalatainkhoz, végső holdingvállalatunkhoz és leányvállalataihoz) nyilvánosan közzé tehetik, ésszerűen szükségesek ebbe a politikába.

Bemutathatjuk személyes adatait:

 1. annyiban, amennyire a törvény által erre kötelezünk;
 2. bármely folyamatban lévő vagy jövőbeni jogi eljárással kapcsolatban;
 3. jogaink létrehozásához, gyakorlásához vagy védelméhez (ideértve a csalás megelőzése és a hitelkockázat csökkentése céljából másokkal való tájékoztatást);
 4. a vevőnek (vagy leendő vásárlónak) minden olyan üzletet vagy eszközt, amelyet mi vagyunk (vagy tervezünk) eladni; és
 5. minden olyan személy számára, akit mi ésszerűen hiszünk, bírósághoz vagy más illetékes hatósághoz fordulhat a személyes adatok nyilvánosságra hozatalához, amennyiben ésszerű véleményünk szerint az ilyen bíróság vagy hatóság ésszerűen elrendelheti a személyes adatok közzétételét.

Az ebben a szabályzatban foglaltak kivételével nem adunk személyes adatait harmadik feleknek.

Nemzetközi adatátvitel

 1. Az általunk gyűjtött információk tárolhatók, feldolgozhatók és továbbíthatók bármelyik ország között, ahol működtetünk annak érdekében, hogy lehetővé tegyék számunkra az információk felhasználását ezen irányelvek szerint.
 2. Az általunk összegyűjtött információk átruházhatók a következő országokra, amelyek nem rendelkeznek az Európai Gazdasági Térségben hatályban levő adatvédelmi törvényekkel egyenértékű adatvédelmi jogszabályokkal: az Amerikai Egyesült Államokkal, Oroszországgal, Japánnal, Kínával és Indiával.
 3. A weboldalunkon közzétett vagy a honlapon való közzétételre vonatkozó személyes adatok elérhetők az interneten keresztül a világ minden tájáról. Nem tudjuk megakadályozni az ilyen információk mások általi felhasználását vagy visszaélését.
 4. Ön kifejezetten elfogadja az ebben a részben leírt személyes adatok átadását.

Személyes adatok megőrzése

 1. Ez a rész meghatározza adatmegőrzési szabályzatunkat és eljárásainkat, amelyek célja annak biztosítása, hogy megfeleljenek a személyes adatok megőrzésének és törlésének jogi kötelezettségeinek.
 2. Az általunk feldolgozott személyes adatokat semmilyen célra vagy célra nem lehet hosszabb ideig megőrizni, mint ami erre a célra vagy célok eléréséhez szükséges.
 3. E szakasz egyéb rendelkezései ellenére megőrzünk személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat (beleértve az elektronikus dokumentumokat is):
  1. annyiban, amennyire a törvény által erre kötelezünk;
  2. ha úgy gondoljuk, hogy az iratok bármely folyamatban lévő vagy jövőbeni jogi eljárás szempontjából relevánsak lehetnek; és
  3. jogaink létrehozásához, gyakorlásához vagy védelméhez (ideértve a csalás megelőzése és a hitelkockázat csökkentése céljából másokkal való tájékoztatást).

Személyes adatok biztonsága

 1. Megfelelő technikai és szervezeti óvintézkedéseket fogunk megtenni, hogy megakadályozzuk személyes adataik elvesztését, visszaélését vagy megváltoztatását.
 2. A biztonságos (jelszó- és tűzfalvédelemmel ellátott) szervereken minden személyes adatot tárolunk.
 3. A weboldalunkon keresztül kötött elektronikus pénzügyi tranzakciók titkosítási technológiával védettek.
 4. Ön tudomásul veszi, hogy az interneten keresztül történő információ továbbítása természeténél fogva bizonytalan, és nem garantálhatjuk az interneten küldött adatok biztonságát.
 5. Ön felelős azért, hogy bizalmasan kezelje a weboldalunk eléréséhez használt jelszavát; nem kérjük Öntől a jelszavát (kivéve, ha bejelentkezik a weboldalunkra).

Módosítások

Ezt a házirendet időről időre frissíthetjük, ha új verziót tesz közzé honlapunkon. Ezt az oldalt alkalmanként ellenőrizni kell annak érdekében, hogy megértse a házirend minden változását. Értesítjük Önt e házirend megváltoztatásáról e-mailben vagy a privát üzenetküldő rendszeren keresztül weboldalunkon.

Jogaid

Megkínálhat minket arra, hogy megadja Önnek az Önnel kapcsolatos személyes adatait; az ilyen információk rendelkezésre bocsátására a következők vonatkoznak:

 1. a díj megfizetése, ha releváns; és
 2. az Ön személyazonosságának megfelelő bizonyítéka (ebből a célból általában elfogadjuk a közjegyző által hitelesített útlevelének fénymásolatát, valamint az Ön jelenlegi címét tartalmazó közüzemi számla eredeti példányát).

A törvény által megengedett mértékben visszatarthatjuk a személyes adatokat.

Bármikor utasíthatja bennünket, hogy ne kezelje személyes adatait marketing célokra.

A gyakorlatban általában Ön vagy kifejezetten beleegyezik előre, hogy személyes adatait felhasználja marketing célokra, vagy lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyes adataidat marketing célokra használj fel.

Harmadik fél weboldalai

Honlapunk hiperhivatkozásokat tartalmaz a harmadik fél webhelyeire és azok részleteire. Nincs ellenőrzésünk a harmadik személyek adatvédelmi irányelvei és gyakorlatairól, és nem vállalunk felelősséget.

Az információk frissítése

Kérjük, tudassa velünk, hogy az Ön személyes adatait meg kell-e korrigálni vagy frissíteni.